Hodnocení obchodu

4,8 161 hodnocení
5
151x
4
3x
3
2x
2
2x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
P Avatar autora Peter | 29.11.2021
Vysoka spokojnost.Super dodanie aj na SK.
O Avatar autora Ondřej | 29.11.2021
Rychlé dodání
I Avatar autora Iva | 27.11.2021
Jsem velmi spokojená, že jsem konečně našla vhodná sedylka do brýli .Moc děkuji za rychlé vyřízení.
T Avatar autora Taťána | 21.11.2021
Moc Vám děkuji, že nabízíte volně k prodeji stranice (koncovky). Prošla jsem v Olomouci snad všechny optiky a nikde nebyl personál ochoten mi je objednat. Vždy mě odkázali na optiku, kde jsem brýle koupila. Netušila jsem, že to bude tak velký problém je sehnat (kousek plastu). Zašla jsem tedy do Focus optik (na náměstí), kde jsme tehdy brýle koupila (cca 4 roky zpět). Podotýkám, že za brýle jsem dala 12 tisíc. Tam mi bylo řečeno, že se to již nevyrábí. Chtěla jsem aspoň nějaké podobné koncovky. Brýle si vyfotili a že to pošlou výrobci. Samozřejmě se už neozvali. ještě jednou moc děkuji.
A Avatar autora Aleš | 20.11.2021
Super
M Avatar autora Martin | 20.10.2021
spookojenost,vse probehlo OK
K Avatar autora Kateřina | 19.10.2021
Rychle odesláno, spokojenost.
P Avatar autora paoline2221 | 11.10.2021
doporučuji
Avatar autora Jiří Čebiš | 27.9.2021
Nákup proběhl jak měl. Obchod doporučuji.
L Avatar autora Lucinka | 18.9.2021
Brýle jsou pevné,jen je vidět zalepené,je hlavní nosit brýle,rychlá práce za jedničku.
D Avatar autora Dk | 23.8.2021
Potvrzeni o zaplaceni probehlo tyden po .....platba kartou a za dalsi vic nez tyden prisla obalka obycejnou postou...tudiz vubec nechapu co trvalo tak dlouhou... 14 dni cekat na zasilku, ktera byla zaplacena kartou a je k zaslani v obalce.... Tudiz, ani to neni balicek.... ?!
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 23.8.2021
Bohužel zákaznice zřejmě nepostřehla zjevnou informaci (uvedeno na webu i v informačním emailu) o probíhající dovolené na naší prodejně. Zásilku jsme řešili ihned po návratu z dovolené. Jak jsme již zmiňovali opakovaně, obyčejné obálky odesíláme 1-2x týdně (uvedeno v informacích o dopravě), ve chvíli kdy máme zpracovaných více objednávek. Není v našich časových možnostech nosit každou objednávku samostatně na poštu, nicméně jsme chtěli tuto službu ponechat z důvodu nižší ceny přepravy u drobných předmětů. V případě spěchající objednávky doporučujeme volit dražší, ale rychlejší přepravu kurýrní službou.
D Avatar autora Daniel | 17.8.2021
Slovní spojení zpětná vazba sprostá slova.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.8.2021
Bohužel nerozumím zcela hodnocení zákazníka. Objednávka byla provedena v době naší dovolené, objednávku jsme zpracovali druhý den po dovolené a odcházela třetí den. Veškeré informace o dovolené jsme avizovali na našem webu a v emailu s potvrzením objednávky.
P Avatar autora Petr | 13.8.2021
Prakticky nulová komunikace na zaslaný e-mail s dotazem. Drobné zakázky ignorují.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 19.8.2021
Bohužel žádný email jsme nedohledali. Snažíme se na všechny vaše dotazy odpovídat.
V Avatar autora Veronika | 26.7.2021
Velká spokojenost
Š Avatar autora Šárka | 19.7.2021
Spokojenost! Rychle dodání.
E Avatar autora Everel | 7.7.2021
spokojen
L Avatar autora Luděk | 4.7.2021
Velká spokojenost.
A Avatar autora Adriana | 3.7.2021
Perfektní zkušenost. Vloží do obálky, žádne nesmyslné poštovné. Super komunikace,a ochota,. Spokojenost! určitě se vrátím na další objednávky.
J Avatar autora Jana | 14.6.2021
Skvělá optika. Kupuji na eshopu pravidelně nalepovací sedýlka na plastové brýle, které mi jinak padají. Nejlepší cena, žádné velké poštovné - přijdou vložené do obálky, efektivní řešení, jsem maximálně spokojená!
MC Avatar autora MUDr.Miroslav Chaloupka | 7.6.2021
Super

Grafický návrh vytvořil a na Shoptet implementoval Tomáš Hlad & Shopteťák.cz